Kerst & Nieuw

Onze menukeuzes voor Kerst en Nieuw zijn bekend!

Enerzijds is er een Japans/Koreaans menu waarbij de hoogwaardige ingrediënten zoals coquilles, zalmhaasje, chateaubriand, yuzu en sudachi er toch wel uitspringen. U kan dit menu helemaal compleet maken door een extra voorgerecht en/of begeleidende sake.

Anderzijds is er ook een zeer divers menu waarbij a.d.h.v. een Culinaire Wereldreis heel wat windstreken worden aangedaan. Ook hier is er mogelijkheid tot het bestellen van een extra voorgerecht.

Let erop dat er binnen elk menu nog een aantal keuzes te maken zijn. Zo hopen wij voor eenieders smaak wel iets in huis te hebben voor Kerst en/of Oudejaar!!!

U kan de menu's hieronder raadplegen. Scrollt u helemaal door tot onder, dan kan daar worden doorgeklikt naar het bestelformulier...

Onze menu's worden zo ver als mogelijk afgewerkt geleverd. Zo wordt zoveel mogelijk werk uit uw handen genomen, waardoor u - zelfs bij het ontvangen van meerdere gasten - ook als gastheer of -vrouw kan opgaan in de gezelligheid van het moment. Bovendien is veruit het meeste in de oven te bereiden. Kortom: in de oven plaatsen, tijdig uithalen en klaar.

U krijgt ook een handleiding mee die u begeleidt doorheen de stappen die nog moeten genomen worden om het menu optimaal op het bord te toveren!

Afhalen kan op:
- 24 december tussen 14u00 en 17u00
- 25 december tussen 9u00 en 12u00
- 31 december tussen 14u00 en 17u00
- 1 januari tussen 9u00 en 12u00

Place-to-be: Broekstraat 41 te Zingem

Leveren gebeurt op:
- 24 december tussen 9u30 en 13u00
- 25 december vanaf 13u00
- 31 december tussen 9u30 en 13u00
- 1 januari vanaf 13u00

Bij levering-aan-huis wordt een forfait van €5,00 aangerekend.

Menu

Japans & Koreaans

Starters
Trio Gyoza - Yakitori

Voorgerecht (optioneel)
Yukhoe (Koreaanse Steak Tartare)
OF
Zalmhaasje Teriyaki

Garnituur: Shiso Leaf - Wortel & Daikon - Ingelegde Gember

Soep
Miso Champignonsoep - Fijngesnipperde Groentjes - Shimeji & Shii-Take

Main (*)
Tataki Rund - Soba Noedels - Groenten - Togarashi
Coquilles - Edamame - Eryngii en Shimeji - Ponzu
Vleesrib Varken 'Samgyeopsal' - Kimchi - Oi Muchim - Enoki - Rijst

(*) Main bestaat uit 3 verfijnde, op zichzelf staande gerechtjes!

Dessert
Witte Chocolade/Matcha Cheesecake - Yuzu & Sudachi - Framboos

Prijzen
Menu zonder voorgerecht €40,00
Menu met voorgerecht €47,00

Begeleidende Sake
Sparkling Sake (300ml) €10,00
Yuzushu Sake (720ml) €32,00
Junmai Ginjo Sake (720ml) €39,00

Culinaire Wereldreis

Starters
Indonesische Kipsaté - Vietnamese Loempia

Voorgerecht (optioneel)
Vietnamese Zalmtartaar
OF
Franse Steak Tartare

Soep
Aspergeroomsoep - Breydelspekjes - Napolitaanse Pesto

Main
Hongaarse Goulash met Kalkoen en Gehaktballetjes
OF
Ethiopisch Stoofpotje 'Berbere' met Kalkoen en Gehaktballetjes
MET
Rösti - Gestoofd Witloof - Crème Wortel & Mandarijn - Romanesco - Gekonfijte Ui

Dessert
Thais Dessertbord met Kokos - Mango & Passie - Chocolade & Karamel
OF
Italiaans Dessertbord met Mousse Tiramisu - Speculoos - Cacao & Chocolade - Mandarijn

Prijzen
Menu zonder voorgerecht €32,50
Menu met voorgerecht Steak Tartare €39,00
Menu met voorgerecht Vietnamese Zalmtartaar €40,50

Bestellen