Klassiek Diner - Culinaire Wereldreis

Zes afgewerkte bordjes, maar het tempo waarmee de bordjes elkaar opvolgen ligt iets lager dan bij de Walking Diner formule. Dit geeft ons de kans de afwerking nóg fijner te verzorgen. Het zesde bordje is nog altijd een dessert.

Kortom: meer componenten en ook qua volume net iets groter. Gemiddeld 140gr/gerecht.

Deze formule wordt enkel en alleen aangeboden als een opeenvolgend meergangenmenu. Wenst u eerder een buffet met afgewerkte gerechtjes, dan verwijzen we naar de Walking Diner formule.

Tarieven zijn excl. btw (12%) en bediening.

Minimum 30 personen. Vanaf 100 personen is het voordeeltarief van toepassing.

Culinaire Wereldreis

€40,00/€36,00
  • Zes verfijnde gerechtjes met een dessert als afsluiter. We doorkruisen daarbij de volledige Wereldkeuken of houden halt in de regio's die de klant verkiest. Denk daarbij aan de Japans/Koreaanse keuken, de Zuid-Amerikaanse keuken, de ZO-Aziatische keuken,...
  • Zie 'Formules' voor concrete menuvoorstellen.
  • Voor gebruik servies, zie hiernaast.

Porselein Servies

€6,00 p.p.
  • Hou er rekening mee dat indien u dit meergangenmenu op porselein servies wenst te serveren, er nog een extra kost bijkomt voor het huren van de bordjes en het bestek à €6,00 per persoon. U hoeft zich in dat geval ook niet om de afwas te bekommeren, dat doen wij wel...
  • Toch is het binnen ons concept van Streetfood & World Cuisine zeker ook niet verkeerd om deze gerechten te presenteren op stevig en tegelijk ecologisch verantwoord wegwerpmateriaal! Dit zit bovendien standaard in de prijs inbegrepen.

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tussen 10u00 en 15u00


Zaterdag

Vanaf 18u00