Contact

Voor algemene vragen kan u ons contacteren via info@jimscatering.be of telefonisch via 0472/40.39.76.

Let wel: op mails met de simpele vraag 'Kan u een offerte opmaken voor m'n feest?' kunnen en zullen we geen antwoord formuleren. Dat heeft ook geen enkele zin aangezien:
  • we diverse formules aanbieden zowel voor receptie, main course als dessert, elk met hun eigen tarieven...
  • het aantal en het volume van de hapjes voor een receptie wordt afgestemd op de duur van de receptie en de formule die nadien nog volgt...
  • het uiteindelijk uw feest betreft die door ons wordt ondersteund op culinair vlak... Ieder heeft daarin een eigen voorkeur of wens, waar wij onszelf dan verder op afstemmen.
  • de totaalprijs natuurlijk ook afhankelijk is van het aantal gasten dat - bij benadering - aanwezig zal zijn (wees gerust: dit aantal kan achteraf nog bijgesteld worden en dit zowel naar onder als naar boven)
Kortom: wij leveren enkel gedetailleerde offertes af. En zoals reeds aangegeven: aangezien het uw feest of event betreft, zullen we die info ook van u dienen te verkrijgen.

Heeft u weliswaar concrete interesse in ons aanbod, dan raden we aan meteen het contactformulier in te vullen waardoor we u bij een volgend contact beter van dienst kunnen zijn en we u binnen de korste keren een offerte volledig op maat kunnen voorschotelen.

P.S.: is uw belangrijkste bekommernis de totale kostprijs van uw feest, dan heb ik goed nieuws... We maken van onze prijzen geen enkel geheim! Deze zijn dan ook open en bloot op de site terug te vinden. Daardoor zou u zelf in staat moeten worden geacht om zonder onze tussenkomst reeds een goeie inschatting te maken wat uw feest zal kosten volgens uw wensen en verwachtingen. Voor zaken die niet geheel duidelijk zijn of waar u zelf nog over twijfelt, kan u ons vanzelfsprekend nog altijd contacteren.

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tussen 10u00 en 15u00


Zaterdag

Vanaf 18u00