Contact

Voor algemene vragen kan u ons contacteren via info@jimscatering.be of telefonisch via 0472/40.39.76.

Let wel: op mails met de simpele vraag 'Kan u een offerte opmaken voor m'n feest?' kunnen en zullen we geen antwoord formuleren. We leveren enkel gedetailleerde, op maat gemaakte offertes af. En aangezien het uw feest of event betreft, zullen we de concrete info ook van u dienen te verkrijgen.

Gelieve er ook rekening mee te houden dat we vanaf heden strikt vasthouden aan een minimum van 25 personen alvorens we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Twijfelt u nog aan een bepaalde formule? Heeft u nog niet meteen zicht op de concrete invulling voor uw feest? Heeft u iets in gedachten dat niet wordt vermeld op de site? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en we bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Heeft u weliswaar concrete interesse in ons aanbod, dan raden we aan meteen het contactformulier in te vullen waardoor we u bij een volgend contact beter van dienst kunnen zijn en we u binnen de korste keren een offerte volledig op maat kunnen voorschotelen.

P.S.: is uw belangrijkste bekommernis de totale kostprijs van uw feest, dan heb ik goed nieuws... We maken van onze prijzen geen enkel geheim! Deze zijn dan ook open en bloot op de site terug te vinden. Daardoor zou u zelf in staat moeten worden geacht om zonder onze tussenkomst reeds een goeie inschatting te maken wat uw feest zal kosten volgens uw wensen en verwachtingen. Voor zaken die niet geheel duidelijk zijn of waar u zelf nog over twijfelt, kan u ons vanzelfsprekend nog altijd contacteren.

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Voor vrijblijvende vragen en informatie, gelieve ons te willen contacteren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, bij voorkeur tussen 10u00 en 20u00.

Voor dringende zaken aangaande uw feest dat reeds ligt ingeboekt, kan u alle dagen contact opnemen vanaf 10u00.