Private Chef

(Deze formule wordt op dit ogenblik wegens grote vraag naar andere formules NIET aangeboden. Bovendien staat deze formule nog niet helemaal op punt en zal die daarom op een later tijdstip ook herwerkt worden. Dank voor uw begrip én geduld!)

De formule van Private Chef is ideaal voor intieme, kleinschalige feesten waarbij u uw gasten ten volle wilt laten genieten van hoogstaande culinaire gerechten. Wij komen deze gerechten bij u thuis of op locatie bereiden, dresseren en opdienen. Hierbij blijven we trouw aan ons concept van Wereldkeuken, maar dan wel op het allerhoogste niveau.

In deze formule zit alles vervat: dranken, aangepaste wijnen, een drietal hapjes met schuimwijn/champagne, vijf verfijnde gerechtjes en als afsluiter een culinair dessertbord. Heeft u bijkomende wensen, dan kunnen we altijd bekijken hoe we dit kunnen integreren in het menu.

Wij brengen bovendien ons eigen borden, glazen en bestek mee, waardoor de afwas u bespaard blijft. Kortom: u hoeft zich ook van de praktische kant niks aan te trekken en kan samen met uw gasten ten volle genieten van het culinaire aanbod.

In dit concept zegt een beeld meer dan 1000 woorden. We verwijzen u daarom graag door naar onze Galerij om u alvast enkele bordjes te kunnen presenteren.

Voor de tarieven verwijzen we u graag door naar de sectie ‘Tarieven’.

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tussen 10u00 en 15u00


Zaterdag

Vanaf 18u00