Private Chef

Na tal van uitstekende comments voor wat betreft onze basisformules, achten we onszelf klaar om een stapje hoger te schakelen met deze Private Chef formule. Je moet nu eenmaal eerst kunnen stappen alvorens je kan lopen...

De formule van Private Chef is ideaal voor intieme, kleinschalige feesten (minimum 12, maximum 30 personen) waarbij u uw gasten ten volle wilt laten genieten van vier à vijf hoogstaande culinaire gerechten. Wij komen deze gerechten bij u thuis of op locatie bereiden, dresseren en opdienen. Hierbij blijven we trouw aan ons concept van Wereldkeuken, maar dan wel op het allerhoogste niveau en met de allerbeste ingrediënten.

Deze formule omvat dranken, aangepaste wijnen per gerecht, een drietal hapjes met cava, vier verfijnde gerechtjes en als afsluiter een culinair dessertbord. Heeft u bijkomende wensen, dan kunnen we altijd bekijken hoe we dit kunnen integreren in het menu.

Wij brengen bovendien ons eigen borden en bestek mee, waardoor ook de afwas u bespaard blijft. Kortom: u wordt volledig ontzorgd, het enige dat u en uw gasten hoeven te doen is de benen onder tafel schuiven, genieten van elkaars aanwezigheid en van het culinaire aanbod.

In dit concept zegt een beeld meer dan 1000 woorden. We werken op dit moment de gerechtjes uit tot wanneer deze helemaal op punt staan. Op tijd en stond komen hier de nodige foto's, waardoor u weet wat u zoal mag verwachten.

Voor de tarieven verwijzen we u graag door naar de sectie ‘Tarieven’.

Menu 2022 - 2023 (nog onder enig voorbehoud)

First Course - Fish or Meat (cold)
Pineapple Salad & Warm-Smoked Salmon (Mexico)
Salmon Tartare - Vietnamese, Belgian or Hawaiian Style
Steak Tartare - Mexican, Korean or Belgian Style
Carpaccio - Italian, Argentinian or Lebanese Style
Fourth Course - Fish (warm)
Cod, Pipían Verde & Lime - Mexico
Coquille, Edamame, Shimeji, Furikake - Japan
Fresh Tuna, Wild Rice & Veggies, Satini Cotomili - Mauritius
Fish & Seafood Biryani - Seychelles
Amok (Yellow Curry), Fish & Shrimp, Jasmin Rice, Asian Veggies - Cambodia
Glazed Salmon, Yuzu Miso Broccoli, Edamame & Togarashi, Potato Gratin - Japan

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Voor vrijblijvende vragen en informatie, gelieve ons te willen contacteren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, bij voorkeur tussen 10u00 en 20u00.

Voor dringende zaken aangaande uw feest dat reeds ligt ingeboekt, kan u alle dagen contact opnemen vanaf 10u00.