Onze Formules

Hieronder vindt u onze standaardformules waarmee we reeds vele events, feesten,... kunnen coveren. Klik via de buttons door om op de detailpagina van deze formules te belanden.

Vindt u ondanks alles geen enkele formule die volledig bij uw wensen aansluit, aarzel dan niet om onderaan door te klikken naar 'Andere' en zelf een voorstel over te maken.

Launch menu

Receptie
Het is belangrijk om meteen een goede indruk te maken. Daarom zijn ook onze receptiehapjes op en top divers, verzorgd en verrassend. Volledig zoals een wereldkeuken hoort te zijn!

Launch menu

Walking & Klassiek Diner
Als totaalformule hét uithangbord van JIM's Catering! Tevens de ideale formule om een Culinaire Wereldreis te maken en/of aan Thema Catering te doen...

Launch menu

Streetfood BBQ & Mixed Grill
We bieden drie verschillende formules aan binnen onze BBQ & Mixed Grill, waaronder de uitgebreide mezze die makkelijk uit 20+ componenten kan bestaan...

Launch menu

Private Chef
Voor kleine gezelschappen op zoek naar het hoogste culinaire genot. Wij verzorgen alles zelf tot in de puntjes, waardoor de gastheer of -vrouw zelf ook ten volle kan meegenieten!

Launch menu

Dessert
Van opgemaakte dessertborden tot dessertbuffetten, onze desserts zijn telkens een waardige afsluiter van een geweldige avond!

Launch menu

Andere
Nog niet helemaal gevonden waar u naar op zoek bent? Klik dan zeker door!

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tussen 10u00 en 15u00


Zaterdag

Vanaf 18u00