Onze Formules

Hieronder vindt u onze standaardformules waarmee we reeds vele events, feesten,... kunnen coveren. Klik via de buttons door om op de detailpagina van deze formules te belanden.

Vindt u ondanks alles geen enkele formule die volledig bij uw wensen aansluit, aarzel dan niet om onderaan door te klikken naar 'Andere' en zelf een voorstel over te maken.

Launch menu

Receptie
Het is belangrijk om meteen een goede indruk te maken. Daarom zijn ook onze receptiehapjes op en top divers, verzorgd en verrassend. Volledig zoals een wereldkeuken hoort te zijn!

Launch menu

Mixed Grill Mezze & Buffet
De betere BBQ & Mixed Grill formule waarbij minstens 18 authentieke componenten worden aangeboden, volledig in lijn met de gekozen keuken...

Launch menu

Culinaire Wereldreis - Fine Dining
Hét uithangbord van JIM's Catering! De ideale formule om een Culinaire Wereldreis te maken a.d.h.v. hoogwaardige bordjes...

Launch menu

Culinaire Wereldreis - Streetfood
Een budgetvriendelijk alternatief voor onze 'Fine Dining' formule, zonder evenwel afbreuk te doen aan de creativiteit en de smaak van de gerechten!

Launch menu

Classic Dinner
Zit u wat krap in tijd maar wenst u uw gasten toch een volwaardig menu aan te bieden? Kies dan voor deze klassieke 3-gangen formule!

Launch menu

Dessert
Van opgemaakte dessertborden tot dessertbuffetten, onze desserts zijn telkens een waardige afsluiter van een geweldige avond!

Launch menu

Andere
Nog niet helemaal gevonden waar u naar op zoek bent? Klik dan zeker door!

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Voor vrijblijvende vragen en informatie, gelieve ons te willen contacteren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, bij voorkeur tussen 10u00 en 20u00.

Voor dringende zaken aangaande uw feest dat reeds ligt ingeboekt, kan u alle dagen contact opnemen vanaf 10u00.