Streetfood BBQ & Mixed Grill

In onze Streetfood BBQ formule kan je kiezen uit deze drie opties.

Optie 1

We serveren 3 verschillende stukken vis en/of vlees, weliswaar binnen één en dezelfde keuken. Dit geeft ons de mogelijkheid om tal van bijgerechten te voorzien die daar allen bij aansluiten. Op die manier kunnen de gasten een welbepaalde keuken in detail leren kennen volgens hun eigen smaak en voorkeur.

Optie 2

We serveren nog steeds drie verschillende stukken vis en/of vlees. Dit telkens als onderdeel van een afgewerkt en op zichzelf staand gerecht, met z'n eigen garnituren (groenten, dips, sauzen,...). Hier worden de gerechten na elkaar ingezet en geserveerd.

Optie 3

Het opzet is hetzelfde van Optie 2. Alleen worden de drie gerechten tegelijk ingezet en geserveerd. De gast kiest zelf waar hij of zij eerst wenst aan te schuiven, alsook de tweede/derde/... keer.

Wat leent zich tot wat?

Optie 1 is een ideale manier om de typische mezze keukens te ontdekken, zoals de Libanese/Midden-Oosterse of de Mediterrane keuken. Dit zijn tevens de keukens die zich uitstekend lenen voor het concept van food sharing.

Daarnaast hebben we een tweetal keukens die we in buffetvorm aanbieden. Enerzijds de Indiase keuken met tal van curries, rijstgerechten en bijgerechten zoals dhals, pickles en chutneys. Anderzijds de Mexicaanse keuken, met een kleurrijk aanbod aan vlees en vis, rijst, salades, bijgerechten en hun welbekende salsa's en mole’s.

Bij onze mezzes en buffetten loopt het aantal verschillende componenten makkelijk op tot 18 of meer om van te proeven! Een afgeslankte versie is mogelijk waarbij er nog altijd 12+ componenten worden geserveerd.

Bij Optie 2 worden de gerechten na elkaar ingezet en geserveerd. Dit maakt dat we bij elk gerecht een andere regio kunnen aandoen. Anders gezegd: een culinaire Streetfood BBQ mini-trip!

Optie 3 verschilt in wezen niks van Optie 2, behalve dat de gerechten gelijktijdig worden ingezet en geserveerd. Ideaal voor grotere feesten, waarbij we zo een groter aantal gasten tegelijk kunnen bedienen.
Libanese Mezze
Vlees & Vis
Zalmstukjes gemarineerd in granaatappelmelasse, kipdrumsticks 'Jawaneh', kofta gehaktballen, kipbrochette met sinaas/kaneelmarinade, lamsbrochette,...
Sides
Batata Harra (Libanese gebakken patatjes), bulgursalade, platbrood,...
Groenten (warm)
Halloumi/aubergine/tomaat toren, gevulde tomaten, gevulde courgette, Libanese ratatouille, sperziebonen in tomatensaus,...
Salades
Fattoush, salade van tomaten en rode ui, tabouleh,...
Dips
Trio Hummus (neutraal, rode biet, harissa), baba ganoush (auberginekaviaar), muhammara (puree geroosterde paprika en walnoten),...
Sauzen
Granaatappelketchup, labneh (hangop), toum, harissa,...
Streetfood BBQ - Libanees Menu
Kofta
Gehaktballen vol van smaak dankzij de vele ingrediënten en specerijen. Geserveerd met hummus, gegrilde courgette, paprika en ui.
Shish Taouk 'Jawaneh'
Kipbrochette met citrus/harissa marinade. Geserveerd met batata harra en aubergine op drie manieren.
Shish Kebab
Lamsbrochette, geserveerd met Libanees brood (za'atar/sumak), fattoush en couscous salade.

Tarieven

Voor de tarieven verwijzen we u graag door naar de sectie ‘Tarieven’.

Tip!

Wens je je Streetfood BBQ helemaal in stijl af te sluiten? Laat dan zeker niet na om een dessert toe te voegen als laatste gang. Werp daarom ook een blik op onze 'Dessert' pagina. Succes verzekerd!