Desserts

Ongeacht hoe verrassend en smaakvol de hoofdgerechten waren, geen enkel menu is compleet zonder een geslaagd dessert. Voor velen zal deze afsluiter altijd datgene zijn waar ze naar uitkijken.

Bij JIM's Catering zijn we ons daar ten zeerste van bewust. Dat is tevens waarom we er een erezaak van maken om elk feest of event af te sluiten met een 'BANG'. Een dessert waar de monden letterlijk én figuurlijk van vol lopen... of die uw gasten sprakeloos achter laten...

In deze Dessert formule kan u kiezen uit drie verschillende opties.

Optie 1

Volgens het seizoen en in samenspraak met de klant, trekken we alle registers open en serveren we een compleet afgewerkt dessertbord bestaande uit 10+ componenten. Alle bordjes zijn ware schilderijtjes met een waaier aan kleuren, texturen, vormen en smaken.

In het aanbod zitten desserts met chocolade, vanille, fruitdesserts van bij ons, desserts met exotische fruitsoorten, opgewerkte en/of modern gebrachte klassiekers,...

Check de galerij om een volledig beeld te krijgen van wat we zoal op een bord kunnen toveren!

(*) Deze formule zit standaard in de formule van 'Private Chef'

Optie 2

De basiscomponenten van elk dessert blijven behouden, alleen wordt er geknipt in het totaal aantal componenten. Laat je echter niet misleiden: dit blijven nog altijd zeer smakelijke desserts waarvan de kwaliteit van de componenten identiek is als bij Optie 1. Het onderscheid zit dan ook voornamelijk in de afwerking.

(*) Deze optie zit standaard in onze formule 'Walking Diner' en 'Klassieke Diner'.

Optie 3

Kan je niet kiezen? Heb je een divers publiek waarvan de ene graag chocolade eet, de andere liever pannacotta en uzelf nog het liefst van al rood fruit eet?

Ga dan voor een dessertbuffet! Zo heb je een divers aanbod en voor elk wat wils.

In deze formule zitten drie desserts vervat: een glaasje, een tartelette en het derde is telkens een verrassing!!!
Optie 1
Brownie 'Pimkie Style'
Brownie in combinatie met allerlei texturen van sinaas.
Cheesecake - Rood Fruit
Cheesecake ring, allerlei componenten van rood fruit (o.a. hemelse coulis naar recept van Roger Van Damme). Afwerking met frisse citrustoetsen.
Matcha Cheesecake - Rood Fruit
Quasi identiek aan voorgaande, maar met een knipoog naar de Japanse en Filipijnse keuken a.d.h.v. matcha (cheesecake), yuzu (gel) en kalamansiazijn (cremeux).
Kokos - Banaan - Ananas - Rum
Kokosijs, banaan gemarineerd in rumcaramel en verse ananas. Afgewerkt met extra kokos- en carameltoetsen. Een heerlijk exotisch dessert!
Dame Blanche 'Anno 2020'
De overbekende Dame Blanche in een modern jasje, met talloze componenten rond het thema 'Vanille-Chocolade'.
Galerij
Vergeet vooral niet onze Galerij te checken! Onze dessertbordjes zijn ware schilderijtjes waarbij een beeld zoveel meer zegt dan 1000 woorden...
Optie 2
Tartelette 'Pimped Pimkie'
Lavacake - Granny Smith - Caramel
Tartelette 'Thaise rijsttaart'
Allerlei ijsjes
Geserveerd met bijhorende componenten zoals coulis, caramel, seizoensfruit, crumble, chocolade decoratie,...
Optie 3
Glaasjes
Pannacotta met seizoensfruit, chocolademousse, witte chocolademousse, kokosmousse, passievrucht cremeux, tiramisu in een glaasje, trifle,...
Mini-Taartjes of Cakes
Chocoladeganache-mandarijn, citroen-meringue, Thaise rijsttaart met mango, cakejes, kattentongen met sinaas, peperkoek dessert,...
Verrassing
... moet vooral een verrassing blijven...

Tarieven

Voor de tarieven verwijzen we u graag door naar de sectie ‘Tarieven’.