Onze Partners

We zijn verheugd en fier te kunnen rekenen op onderstaande partners met wie we een optimale samenwerking nastreven. Mensen die net als ons een passie koesteren voor hetgeen zij doen en aanbieden. De meerwaarde die zij binnen hun niche creëren, betekent ook voor ons als cateraar én voor onze klanten een meerwaarde binnen elke menukeuze.

Launch menu

Buizerd & Saars
Personal Profile Roasting van Single Origin koffie. Ambachtelijk, uniek en exclusief. Ideaal om onze dessertborden nóg beter tot hun recht te laten komen!

Launch menu

Belberry
Belberry is een Belgische (!) speler op wereldniveau op vlak van overheerlijke jams, marmelades, chutneys,... en verrassende smaakazijnen, ketchups en zoveel meer... Ontdek het zelf!

Launch menu

Koppert Cress
Koppert Cress is voortdurend op zoek naar innovatieve ingrediënten die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren en dit via vers gekiemde plantjes!

Launch menu

Welzijnsschakel Zwalm
Welzijnsschakel Zwalm, een organisatie die zich belangeloos inzet voor mensen die het iets minder breed hebben. Onze voedseloverschotten worden aan hen gedoneerd! #zerofoodwaste

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Voor vrijblijvende vragen en informatie, gelieve ons te willen contacteren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, bij voorkeur tussen 10u00 en 20u00.

Voor dringende zaken aangaande uw feest dat reeds ligt ingeboekt, kan u alle dagen contact opnemen vanaf 10u00.