Dit deel houden we liefst zo kort mogelijk. Omdat niet wij in de kijker hoeven te staan. Onze enige betrachting is om onze gerechten te laten schitteren en zo een maximale bijdrage te leveren aan het feest van de gastheer of -vrouw.
Jürgen
Chef-Kok
Diploma behaald te Spermalie (Brugge) via het versnelde traject voor volwassenen (juni 2019). Stage gelopen bij De Mess Catering (Sijsele) om de eerste ervaring op te doen.
Was voor aanvang van deze opleiding reeds gepassioneerd door de uitheemse keukens en ingrediënten, tijdens de opleiding ook meer en meer interesse gekregen in het creëren van mooie dessertbordjes.
Was voor aanvang van deze opleiding reeds gepassioneerd door de uitheemse keukens en ingrediënten, tijdens de opleiding ook meer en meer interesse gekregen in het creëren van mooie dessertbordjes.
Om deze passie verder te ontplooien, worden nog altijd workshops en specifieke opleidingen gevolgd. Zo blijven we evolueren en onszelf opwerken binnen de culinaire sector.
Deze interesse/passie komt duidelijk tot uiting in de vele verfijnde bordjes, hapjes en gerechten die in ons aanbod aanwezig zijn.
Deze interesse/passie komt duidelijk tot uiting in de vele verfijnde bordjes, hapjes en gerechten die in ons aanbod aanwezig zijn.
Ivy
Chef-Kok
Ivy heeft reeds meerdere jaren ervaring als chef-kok en dit o.a. door haar aanwezigheid in de keuken bij Grillrestaurant Moriaanshoofd, Pillows Hotel Gent en Hilton Hotel Antwerpen.
Met haar Fiipijnse roots in combinatie met haar ervaring in verschillende keukens de ideale partner om ons concept van Wereldkeuken en Streetfood tot leven te brengen!