Over Ons

Dit deel houden we liefst zo kort mogelijk. Omdat niet wij in de kijker hoeven te staan. Onze enige betrachting is om onze gerechten te laten schitteren en zo een maximale bijdrage te leveren aan het feest van de gastheer of -vrouw.

Toch vinden we het belangrijk dat de klant weet wie we zijn, waar we voor staan, wat onze culinaire achtergrond is en wat precies onze drijfveer is om dit verhaal tot een succes te maken.

En met een beetje verbeelding weet je ook ineens waar de naam JIM's vandaan komt!

Chef-Kok

Diploma behaald te Spermalie (Brugge) via het versnelde traject voor volwassenen (juni 2019). Stage gelopen bij De Mess Catering (Sijsele) om de eerste ervaring op te doen.

Was voor aanvang van deze opleiding reeds gepassioneerd door de uitheemse keukens en ingrediënten, tijdens de opleiding ook meer en meer interesse gekregen in het creëren van mooie dessertbordjes.
Image
Om deze passie verder te ontplooien, worden nog altijd workshops en specifieke opleidingen gevolgd. Zo blijven we evolueren en onszelf opwerken binnen de culinaire sector.

Deze interesse/passie komt duidelijk tot uiting in de vele verfijnde bordjes, hapjes en gerechten die in ons aanbod aanwezig zijn.

Chef-Kok

Ivy heeft reeds meerdere jaren ervaring als chef-kok en dit o.a. door haar aanwezigheid in de keuken bij Grillrestaurant Moriaanshoofd, Pillows Hotel Gent en Hilton Hotel Antwerpen.
Image
Met haar Fiipijnse roots in combinatie met haar ervaring in verschillende keukens de ideale partner om ons concept van Wereldkeuken en Streetfood tot leven te brengen!

Chef-Kok

Margie's cv is er een om van te duizelen. Zij zette haar eerste culinaire stappen in de Filipijnen, was executive chef in een exotisch *****-resort op de Seychellen waar ze een 15-koppige keukenbrigade dirigeerde, kwam vervolgens naar België om de keuken van het Moriaanshoofd te runnen en heeft laatst een nieuwe uitdaging gevonden als Executive Sous-Chef in het Hilton Hotel te Antwerpen, waar ze meteen de restaurantkaart mocht herwerken en verfijnen.
Image
Enorm creatief, uitzonderlijke plating skills, culinaire duizendpoot,... Eveneens Filipijnse roots met jaren internationale ervaring. Kortom: dé perfecte partner om mee aan boord te nemen wanneer de situatie dit vereist.

Ontdek onze bordjes!!!