Over Ons

Dit deel houden we liefst zo kort mogelijk. Omdat niet wij in de kijker hoeven te staan. Onze enige betrachting is om onze gerechten te laten schitteren en zo een maximale bijdrage te leveren aan het feest van de gastheer of -vrouw.

Toch vinden we het belangrijk dat de klant weet wie we zijn, waar we voor staan, wat onze culinaire achtergrond is en wat precies onze drijfveer is om dit verhaal tot een succes te maken.

En met een beetje verbeelding weet je ook ineens waar de naam JIM's vandaan komt!

Chef-Kok

Diploma behaald te Spermalie (Brugge) via het versnelde traject voor volwassenen (juni 2019). Stage gelopen bij De Mess Catering (Sijsele) om de eerste ervaring op te doen.

Was voor aanvang van deze opleiding reeds gepassioneerd door de uitheemse keukens en ingrediënten, tijdens de opleiding ook meer en meer interesse gekregen in het creëren van mooie dessertbordjes.
Image
Om deze passie verder te ontplooien, worden nog altijd workshops en specifieke opleidingen gevolgd. Zo blijven we evolueren en onszelf opwerken binnen de culinaire sector.

Deze interesse/passie komt duidelijk tot uiting in de vele verfijnde bordjes, hapjes en gerechten die in ons aanbod aanwezig zijn.

Chef-Kok

Ivy heeft reeds meerdere jaren ervaring als chef-kok en dit o.a. door haar aanwezigheid in de keuken bij Grillrestaurant Moriaanshoofd, Pillows Hotel Gent en Hilton Hotel Antwerpen.
Image
Met haar Fiipijnse roots in combinatie met haar ervaring in verschillende keukens de ideale partner om ons concept van Wereldkeuken en Streetfood tot leven te brengen!

Ontdek onze bordjes!!!

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Voor vrijblijvende vragen en informatie, gelieve ons te willen contacteren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, bij voorkeur tussen 10u00 en 20u00.

Voor dringende zaken aangaande uw feest dat reeds ligt ingeboekt, kan u alle dagen contact opnemen vanaf 10u00.