Culinaire Wereldreis - Streetfood
In deze formule worden standaard drie à vier gerechtjes aangeboden met 'Streetfood/Soulfood' als leidraad. De gerechtjes zijn bijgevolg iets eenvoudiger opgevat in vergelijking met onze 'Culinaire Wereldreis - Fine Dining', waardoor deze formule op verschillende vlakken budgettair voordeliger uitvalt:
Lagere foodcost => lagere menuprijs
Geserveerd op wegwerp/disposables => geen extra kost servies en rvs bestek
Eenvoudiger te dresseren => minder keukenpersoneel nodig => lagere personeelskost
Ook als take-away/delivery te bestellen => helemaal géén personeelskost!
Toch wens ik te benadrukken dat er op geen enkele manier toegevingen worden gedaan op vlak van smaak, creativiteit en authenticiteit van de gerechtjes. Binnen deze formule krijgt u m.a.w. nog altijd een zeer mooi, gevarieerd, internationaal geïnspireerd aanbod van gerechtjes voorgeschoteld tegen een zeer scherpe prijs. De gerechtjes schommelen rond de 150g per portie, waardoor het totale volume uitkomt op minstens 450g/600g (voor resp. 3 of 4 gangen).
Deze drie of vier gangen kunnen één na één geserveerd worden in een vooraf afgesproken volgorde. Daarnaast is deze formule ook uitermate geschikt om als Walking Dinner aangeboden te worden vanaf een buffettafel, waarbij de gasten het tempo bepalen en daarbij zelf beslissen wat zij wensen te nemen...
In deze formule worden tal van hippe Streetfood/Fast Casual trends geïntegreerd. U kan deze hieronder nakijken.
Ons Streetfood & World Cuisine concept biedt daarbij zoveel mogelijkheden dat we zelfs binnen één bepaald thema of één bepaalde keuken meer dan voldoende variatie kunnen bieden zonder dat het ooit gaat vervelen! Wanneer je onderaan deze pagina het concrete aanbod overschouwt, zal je snel merken dat het eigenlijk jammer is dat je 'maar' maximaal vier gerechten mag kiezen...
Deze formule leent zich ook om als take-away of delivery aangeboden te worden. Zo hoeven er - met uitzondering voor de eventuele levering - geen extra (personeels)kosten in aanmerking genomen te worden!!!
Opmerking 1: in geval van drie gerechten is de minimun bezetting waarvoor wordt opgestart 50 personen
Opmerking 2: in geval van vier gerechten is de minimum bezetting waarvoor wordt opgestart 30 personen
De tarieven voor deze formule vindt u terug onder de sectie ‘Tarieven’.