Deze formule is hét uithangbord van JIM's Catering bestaande uit een vijftal verfijnde bordjes, waarbij het concept van Streetfood & World Cuisine enerzijds en Fine Dining anderzijds met elkaar worden verzoend!
Deze vijf gangen geven ons de kans een zeer gevarieerd menu te presenteren. Een afwisseling van vlees/vis/vegetarisch, warm/koud, moderne twists op gekende (of minder gekende) klassiekers,... Daarbij kan u de volledig wereldkaart doorkruisen of het bij een welbepaalde regio houden. Check gerust enkele uitgewerkte menu's onderaan deze pagina!
Deze gerechtjes draaien gemiddeld rond de 125g/gerecht, waardoor het volledige menu telkens rond 625g uitkomt.
Deze vijf gangen worden door hun complexiteit bij het dresseren één na één geserveerd in een logische volgorde: van starter(s) over tussengerecht tot hoofdgerecht(en). De aard van de gerechtjes leent zich zowel voor een klassiek dinner (zittend) als voor een walking dinner!
Deze formule wordt standaard geserveerd m.b.v. porselein/melamine en rvs bestek. Wij hebben hiervoor ons eigen porselein/melamine servies dat perfect aansluit bij het volume van de gerechtjes. Bovendien is alles van één en dezelfde lijn, waardoor een strakke en uniforme setting wordt gegarandeerd. Dit gezegd zijnde: wenst u toch voor wegwerp/disposables te gaan, dan kan dit ook...
De tarieven voor deze formules vindt u terug onder de sectie ‘Tarieven’.
Aanbod 2024
Vlaamse Aardappel & Haring Salade
Thai Beef Salad
American Caesar Salad met Kip
Italiaanse Panzanella
Italiaanse Caprese
Turkse Kisir
Libanese Couscous Salade & Kip
Greek Salad & Souvlaki
Indian Hummus Bowl - Tikka Masala
Mexican Hummus Bowl - Breydel Kroket
Libanese Hummus Bowl - Veggie Linzen Kroket
Thai Hummus Bowl - Gamba Green Curry Kroket
Vietnamese Hummus Bowl - Scampi/Look Kroket
Spaanse Hummus Bowl - Iberico of Chorizo Kroket
Opmerking
Sedert 2023 zijn al deze gerechten ook beschikbaar in combinatie met een saté ipv kroket. Denk aan kip, garnaal, varken (souvlaki),...
Qua manier van dresseren kunnen al deze gerechten in een bowl worden geserveerd, maar is er eveneens de mogelijkheid om deze op een alternatieve manier (deconstructed) te presenteren op een plat bord. Vraag gerust naar beeldmateriaal om het verschil te kunnen duiden...
Qua manier van dresseren kunnen al deze gerechten in een bowl worden geserveerd, maar is er eveneens de mogelijkheid om deze op een alternatieve manier (deconstructed) te presenteren op een plat bord. Vraag gerust naar beeldmateriaal om het verschil te kunnen duiden...
Menu Ideeën
In dit menu vliegen we van het één naar het ander en trachten we zoveel mogelijk airmiles te verzamelen. Wees gerust: deze airmiles stapelen zich enkel op op de menukaart, waardoor onze ecological footprint zich beperkt tot het verplaatsen van en naar de locatie van het event ;-)
Vietnamese Zalmtartaar
Brussel => Hanoï: 8963km
Mexicaanse Hummus Bowl
Hanoï => Mexico City: 14761km
Japanse Soba Noedels met Zalm Tataki
Mexico City => Tokio: 11330km
Libanese Couscous Munt/Citroen met Shish Taouk
Tokio => Beiroet: 9024km
Hawaiian Poké Bowl
Beiroet => Honolulu: 13740km
(En nee, we zijn de retourvlucht niet vergeten... Wie wil er nu terug naar hier als je op Honolulu zit?)
(En nee, we zijn de retourvlucht niet vergeten... Wie wil er nu terug naar hier als je op Honolulu zit?)
Gerechtjes die frequent worden gekozen door de klanten... én daarbij al even veel keer konden rekenen op hun appreciatie!
Couscous & Warmgerookte Zalm
Couscous Munt/Citroen - Warmgerookte Zalm - Garnituren van Tomaat
Japanse Surf 'n Turf
Beef Tataki - Krab Mousse - Wasabi - Yuzu
Hummus Bordje & Kip/Kroket
Duo Hummus - Kip Saté of Kroketje - Garnituren
Verkrijgbaar in volgende thema's: Indisch/Vegan, Libanees/Vegan, Mexicaans, Mediterraans, Thais,...
Alle componenten op het bord worden aangepast ifv het gekozen thema!
Cambodian Amok
Versbereide Currypasta - Kokos - Wilde Rijst - Aziatische Groenten - Kabeljauw
Argentijnse Picanha met Ovenaardappel
Picanha - Ovenaardappel 'Tex-Mex' - 2x Groenten - Chimichurri