In de praktijk...

Onze producten komen van zowat overal en niet alleen van bij de grote horeca verdelers. Daarbij schuimen we ook nog steeds de gespecialiseerde beurzen af op zoek naar verborgen pareltjes om die vervolgens in onze gerechten en/of desserts te verwerken. Zo komen we ook regelmatig bij kleine lokale handelaars terecht waar kwaliteit, smaak en trots voor hun product nog de bovenhand heeft op het grote geldgewin.

Dat kost ons al eens een baantje extra naar Ternat, Brussel, Antwerpen of Noord-Frankrijk, maar we zijn er dan ook zeker van dat we op die manier de diversiteit, authenticiteit en kwaliteit kunnen brengen die we zelf voor ogen hebben om onze Streetfood & World Cuisine gerechten ook in uw huiskamer en/of feestlocatie te laten schitteren.

Enkele voorbeelden van kwalitatieve producten die onze gerechten duidelijk verrijken en waar we dan ook graag mee uitpakken:

- Tching: merk van heerlijke advocaat, sangria,... ontwikkeld door Bassie, een begrip in onze thuisbasis Zingem als cafébaas, ondernemer, sponsor,...

- Het Gele Genot: een klein winkeltje in Ternat met tal van delicatessen, waaronder hun eigen limoncello, sanguincello en mademoicello (pompelmoes), maar tevens ook heerlijke advocaat met limoncello, amaretto, cappuccino,...

- Buizerd & Saars: de enige erkende ambachtelijke koffiebrander van Oost-Vlaanderen. Produceert enkel en alleen Single Origin koffie met een uitgesproken smaakprofiel. Daarvoor zoekt hij z'n toevlucht tot kleine koffietelers in Guatemala, Nicaragua, Costa Rica,... Onze koffie wordt enkel bij hem afgenomen!

- Vinilux: wijnhandelaar uit Oudenaarde met een enorme gedrevenheid en passie voor het product en die net zoals ik constant op zoek is naar die ene parel tussen al de rest. Kortom: enkel de beste wereldwijnen zijn goed genoeg om in z'n winkel te belanden. Voor mij als wijnleek dé ideale partner die me telkens met gouden raad en daad bijstaat in de keuze van mooie, betaalbare wijnen.

- Sahar Supermarket: dit Afghaans winkeltje in de Diepestraat in Antwerpen verdient méér dan z'n plaats in dit rijtje. Hier kom ik telkens terug om de authentieke, hoogwaardige Iraanse producten aan te kopen zoals first grade granaatappelmelasse, muntwater, rozenwater, geschaafde pistachio's, de zuiverste saffraan,...

- Callebaut, Cacao Barry en Valrhona: dit zijn natuurlijk geen lokale handelaars, maar wel dé referenties wanneer het gaat om chocolade en aanverwanten. Alle toppatissiers werken enkel en alleen met deze chocolades, ook binnen JIM's Catering is dit het geval.

- Belberry: ook dit kan je geen lokaal bedrijf meer noemen, ook al zit hun thuisbasis in Kortrijk. Toch mogen ook hun topproducten (smaakazijnen, confituren, marmelades,...) niet ontbreken in dit rijtje. Azijn van Siciliaanse mandarijn of citroen, Japanse yuzu, Filipijnse kalamansi, Italiaanse bergamot,... Met hun marmelades worden menig groentegerecht smaak gegeven. En hun confituren worden graag gebruikt als afwerking in onze desserts...

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Voor vrijblijvende vragen en informatie, gelieve ons te willen contacteren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, bij voorkeur tussen 10u00 en 20u00.

Voor dringende zaken aangaande uw feest dat reeds ligt ingeboekt, kan u alle dagen contact opnemen vanaf 10u00.