Wat anderen over ons zeggen...

"Nogmaals bedankt om ons uit de nood te helpen. Je lekkere gerechten vielen in de smaak. Alles is perfect verlopen!"

(Steven D. uit Huise, tuinfeest => klant werd door ons gedepanneerd n.a.v. het laattijdig afhaken van de initiële cateraar)"Beste Jürgen, feestje was dik in orde!"

(Alexander W. uit Izegem, lentefeest)"Nogmaals hartelijk dank voor het lekkere eten en de goede service!
Iedereen was enthousiast en tevreden!"

(Stijn V.C. uit Dendermonde, communiefeest)"De initiële bezorgdheid voor de speciale smaken, die mogelijks wat moeilijk zouden kunnen liggen bij kinderen bleek helemaal ongegrond! zowel jong als oud hebben heel erg genoten van het uitgebreide, kleurrijke en erg smakelijke Libanese buffet! Lekker gegeten en een correcte communicatie en service; zoals het hoort! Nogmaals bedankt om er mee een fijne dag van gemaakt te hebben!"

(Davy D. uit De Pinte, communiefeest)"Totaal onbekend vanop internet gevonden, totaal onbekende keukens, maar wat een verrassing, wat een genot! Wij kozen voor de Libanese mezze en het dessertenbuffet.
Culinair werden we van begin tot einde enorm verwend, de verrassingen bleven elkaar opvolgen. Ook de kinderen passeerden vaak langs het uitgebreide buffet. Ook onze genodigden waren vol lof! Top gedaan, heel erg bedankt!"

(Bram en Kristin uit Velzeke, communiefeest)"Wij huurden JIM's Catering in voor het verjaardagsfeest voor mijn man. We kozen de Libanese mezze en van de 35 genodigden hebben we stuk voor stuk zeer positieve reacties gekregen, zelfs van de eerder "traditionele" eters :-) Het eten was zeer gevarieerd en door de warme temperaturen van boven de 30 graden werd het menu aangepast zonder problemen door wat meer koude gerechten in plaats van warme. Alles werd zeer professioneel gedaan en de keuken werd ook terug proper achter gelaten. We raden JIM's catering aan iedereen aan, en voor ons volgende feest weten we ook al wie de catering (opnieuw) gaat doen!"

(Helga D.C. uit Geraardsbergen, verjaardagsfeest)

"Beste Ivy en Jürgen, wederkerig dank voor uw gewaardeerde bijdrage aan ons familie/tuinfeest. De genodigden waren zeer tevreden! Onze appreciatie voor zowel de kwaliteit en de hoeveelheid als voor de variatie en de presentatie van jullie gerechten, chapeau!
Jullie contactgegevens bewaren wij zeker voor eventuele andere gelegenheden."
(Fred en Rita uit Nederhasselt, familiefeest)

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Voor vrijblijvende vragen en informatie, gelieve ons te willen contacteren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, bij voorkeur tussen 10u00 en 20u00.

Voor dringende zaken aangaande uw feest dat reeds ligt ingeboekt, kan u alle dagen contact opnemen vanaf 10u00.