Onze Missie

Onze voornaamste doelstelling is om mensen in aanraking te laten komen met zaken die zij nooit eerder geproefd hebben. Dit kan simpelweg een smaakcombinatie of één bepaald ingrediënt zijn, maar evenzeer een compleet gerecht. Zo trachten we telkens met iets nieuw of verrassend voor de dag te komen. Sowieso worden de gasten telkens meegenomen op een culinaire wereldreis. En het allerbeste aan dit alles is: het is volledig aan de gastheer of -vrouw om te beslissen waar we zullen landen!!!

Onze Visie

Om onze missie te bereiken, trachten we telkens zo dicht mogelijk bij het originele gerecht te blijven. Geen compromissen, geen half werk...

Onze inspiratie halen we hoofdzakelijk uit de wereldkeuken en de vele kleine streetfood gerechten die in deze landen worden geserveerd. Wanneer de situatie daar om vraagt, kunnen we deze gerechten evenzeer optillen naar een hoger culinair niveau waardoor het ineens ook als een fine dining gerecht kan dienen!

Daarnaast gebruiken we enkel en alleen de beste en meest verse ingrediënten om onze gerechten te laten schitteren. Hierdoor slagen we erin kleurrijke, smakelijke bordjes te presenteren die smeken om gegeten te worden. Door u... en door uw gasten!