Missie

Of het nu om comfort food gaat of eten op een hoog culinair niveau, ons uitgangspunt is telkens dat een bord alle zintuigen moet prikkelen. Het moet dus niet alleen goed smaken en ruiken, het moet er ook nog eens goed uitzien! En a.d.h.v. diverse texturen wordt dan ook nog eens het mondgevoel en het gehoor verwend. Zo wordt elk bordje dan ook een belevenis op zich...

Daarnaast is eten ook iets dat mensen verbindt, dichter bij elkaar brengt en zorgt voor extra gezelligheid. Onze diverse formules zorgen ervoor dat er altijd wel een mogelijkheid is om dit doel binnen de setting van uw event te verwezenlijken.

Het is daarbij onze voornaamste doelstelling is om mensen te verrassen met zaken die zij nooit eerder geproefd hebben. Dit kan simpelweg een smaakcombinatie of één bepaald ingrediënt zijn, maar evenzeer een compleet gerecht. Of waarom eens niet een herwerkte versie van een bepaalde klassieker?

Visie

Om onze missie te bereiken en telkens weer verrassend uit de hoek te blijven komen, zoeken we onze toevlucht tot de World Cuisine en de typische Streetfood gerechten. Daarbij trachten we telkens zo dicht mogelijk bij het originele gerecht te blijven. Geen compromissen, geen half werk...

Let erop dat wanneer de situatie daar om vraagt, we deze gerechten evenzeer kunnen optillen naar een hoger culinair niveau waardoor het ineens ook als een fine dining gerecht kan dienen!

Daarnaast gebruiken we enkel en alleen de beste en meest verse ingrediënten om onze gerechten te laten schitteren. Hierdoor slagen we erin kleurrijke, smakelijke bordjes te presenteren die smeken om gegeten te worden. Door u... en door uw gasten!

Contact

Broekstraat 41
9750 Zingem (Kruisem)

info@jimscatering.be
0472/40.39.76

Follow Us On

Concrete interesse? Maak een afspraak!

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tussen 10u00 en 15u00


Zaterdag

Vanaf 18u00