Private Chef
In deze formule wordt in samenspraak met de klant een menu opgesteld waarbij alle mogelijkheden worden open gelaten. Er wordt dan ook een offerte op maat opgemaakt.
Deze formule richt zich naar gezelschappen die culinair het hoogste genot nastreven, met de betere basisproducten in combinatie met high-end finishing touches bij elk bordje. Bordjes met een hoog IG-gehalte die daardoor alleen al smeken om gegeten te worden.
Het minimum aantal eters bedraagt 10 personen. Het maximum ligt bij 24 personen.
Wenst u toch meer mensen aan tafel te brengen onder deze formule? Neem dan gerust contact op, we bekijken alsnog wat we kunnen doen.
Deze formule is beschikbaar doorheen het hele jaar.
Enkele richtlijnen
Minimumprijs menu om en bij de €100,00 p.p. In die prijs zit zo goed als alles vervat:
De vermelde bedragen zijn excl. btw.
Deze formule kan NIET worden aangevraagd zonder de wijnen.
Deze formule richt zich naar gezelschappen die culinair het hoogste genot nastreven, met de betere basisproducten in combinatie met high-end finishing touches bij elk bordje. Bordjes met een hoog IG-gehalte die daardoor alleen al smeken om gegeten te worden.
Het minimum aantal eters bedraagt 10 personen. Het maximum ligt bij 24 personen.
Wenst u toch meer mensen aan tafel te brengen onder deze formule? Neem dan gerust contact op, we bekijken alsnog wat we kunnen doen.
Deze formule is beschikbaar doorheen het hele jaar.
Enkele richtlijnen
Minimumprijs menu om en bij de €100,00 p.p. In die prijs zit zo goed als alles vervat:
- Drietal hapjes + Champagne en/of Cocktail/Mocktail
- Vijfgangenmenu + Aangepaste Witte/Rode Wijn
- High-End Dessertbord + Koffie
- Alle borden en bestekken (main, dessert en koffieservies)
De vermelde bedragen zijn excl. btw.
Deze formule kan NIET worden aangevraagd zonder de wijnen.